Transportbur i plast

Transportbur i plast billigt till din hund ✓ Kvalitetsburar för bil och annan transport av din hund ✓ Krocktestade hundburar, bilgrindar, krocksäkra hundburar och bilselar ✓ Transportbur i plast billigt på nätet

 
Sidor: 1 2 3Nästa sidaSista sidan

Trixie Capri transportbur - Storlek XS: L 45 x B 33 x H 33 cm (ljusgrå / blå)

Trixie Capri transportbur - Storlek XS: L 45 x B 33 x H 33 cm (ljusgrå / blå)
Endast 159 kr

Transportburen Capri är nästan självskriven för nästa veterinärbesök, för locket öppnas uppåt och djuret kan lyftas ur buren, enkelt och stressfritt. Ventilationsslitsar säkerställer att luftcirkulationen är bra och att luften inte blir för varm. Transportburen är enkel att bära med ett handtag. Den har även en axelrem som är fördelaktig för längre transporter. Transporter och resor brukar vara stressigt för de flesta djur, särskilt om buren känns obekväm eller när det är mödosamt att få in djuret i buren. Transportburen Capri har har ett lock med gångjärn som öppnas uppåt och stängs lika enkelt igen. Därför är det möjligt att sätta in djuret försiktigt ovanifrån och ta ut det på samma väg, vilket kan vara en fördel vid stressiga upplevelser som till exempel veterinärbesök. Den praktiska designen kan skydda djurägaren mot skador från vassa klor, men framför allt är det ett betydligt behagligare sätt för djuret att komma in i buren. Transportburen Capri är tillverkad av stabil och tålig plast som är lättskött och praktisk. På sidorna och i taket finns ventilationsslitsar som ser till att luftcirkulationen är bra i buren. Transportburen passar för katter, hundar och smådjur upp till 5 kg. Den är enkel att bära med ett praktiskt integrerat bärhandtag och en axelrem (ingår i leveransen). Trixie Capri transportbur i överblick: Transportbur för katter, små hundar och smådjur upp till 5 kg Stabilt och robust tillverkad Perfekt för veterinärbesök Locket öppnas uppåt: enkelt att ta ut och sätta in djuret igen Optimal luftcirkulation: ventilationsslitsar på sidorna och taket Lättskött material Bärhandtag och axelrem: bekväm transport Material: plast Gallermaterial: plast Ventilation: luftslitsar på fyra sidor och i taket Mått: totala: B 44 x T 33 x H 32 cm ingångsöppning: B 41 x T 28 cm bottenyta: B 24 x L 37 cm höjd utan lock: 27,5 cm Hänvisning: Vänj ditt djur långsamt vid buren. Börja med att låta djuret ligga i den med öppen dörr så att det kan ta sig ut och in som den vill. När det känner sig trygg och hemma i buren kan du börja stänga dörren några minuter och långsamt öka tiden. Nästa steg är att ta kortare åkturer med bilen som successiv utökas. Buren får aldrig användas som straff. Djuret ska kunna förknippa den med en positiv känsla och känna sig skyddad i den.

Trixie Capri Open Top transportbur - Storlek XS: L 61 x B 40 x H 38 cm

Trixie Capri Open Top transportbur - Storlek XS: L 61 x B 40 x H 38 cm
Endast 279 kr

Capri Open Top transportbur har en genomtänkt konstruktion, är stabilt utformad och har en optimal luftcirkulation genom ventilationsslitsarna på tre väggar. På framsidan finns en metalldörr där djuret kan gå in och ut själv. På taket finns också en lucka där djuret kan lyftas i och ur buren. Det är ibland svårt att vänja en hund eller katt vid en transportbur. Men även om djuret känner sig hemma och trivs i buren kan det reagera stressat i främmande omgivningar (ett typiskt exempel: hos veterinären) och vågar sig kanske inte ens ur buren självmant. Vid sådana tillfällen är transportburen Capri Open Top mycket praktisk, eftersom den är utrustad med två metalldörrar. En dörr finns i taket och öppnas uppåt. Djuret kan lyftas ut försiktigt uppifrån och sättas in igen samma väg. Modigare katter och hundar kan traska ut framvägen som vanligt. Den övre delen av transportburen Capri Open Top är utrustad med ventilationsslitsar som säkerställer att luftcirkulationen är bra i buren och att luften inte blir för varm. På ovansidan, i taket, finns ett bärhandtag. Modellen är noggrant utformad och tillverkad av tålig, lättskött plast som är mycket hållbar. Transportburen Capri Open Top kan belastas med maximalt 12 kg. Trixie Capri Open Top transportbur i överblick: Transportbur för katter och små hundar Metalldörrar fram och på ovansidan: enkelt att lyfta ut djuret och sätta in det igen genom luckan i taket Perfekt för veterinärbesök Optimal ventilation genom slitsar i ovandelen Med ett bärhandtag: kan transporteras bekvämt Fäste för bilbältet Robust och lättskött Maximal belastning: 12 kg Färg: mörkgrå/ljusgrå Material: plast Galler: 2 låsbara gallerdörrar Gallermaterial: metall Ventilation: luftslitsar på tre sidorn Fixering över- och underdelen: clips Mått: totala B 40 x T 61 x H 38 cm taköppning L 38,2 x B 16,6 cm takgaller L 39,5 x B 19,3 cm Hänvisning: Vänj ditt djur långsamt vid buren. Börja med att låta djuret ligga i den med öppen dörr så att det kan ta sig ut och in som den vill. När det känner sig trygg och hemma i buren kan du börja stänga dörren några minuter och långsamt öka tiden. Nästa steg är att ta kortare åkturer med bilen som successiv utökas. Buren får aldrig användas som straff. Djuret ska alltid kunna förknippa den med en positiv känsla och känna sig skyddad i den.

Transportbur Feria - Storlek 5 (M): B 56 x T 80 x H 59 cm

Transportbur Feria - Storlek 5 (M): B 56 x T 80 x H 59 cm
Endast 649 kr

Robust transportbur, med en metalldörr, fönster och två handtag (stl. M-XL), bultar medföljer för extra säker låsning, uppfyller IATA:s riktlinjer, perfekt för transport på flyget.

Mappa transportbur - L 48 x B 32,5 x H 29 cm

Mappa transportbur - L 48 x B 32,5 x H 29 cm
Endast 149 kr

Det kan vara skönt att ha en bekant plats att kura på under transporten till veterinären och i väntrummet, på resor eller kortare bilturer. Transportburen Mappa med infällbart handtag är ''''hemmet som alltid följer med''''! Buren passar för hundar, katter och smådjur. Den har integrerade ventilationsslitsar i både ovan- och underdelen samt i dörren, vilket garanterar en god luftcirkulation inuti buren. Med gallerdörren av metall öppnas och stängs buren snabbt, enkelt och säkert. Dessutom kan den tas bort helt, om djuret vill använda buren som sovkoja hemma. Lägg i en mysig kudde eller madrass så känner sig djuret som hemma! Fyra klickspännen (två på vänster sida, två på höger sida) fixerar de båda delarna, ovan- och underdelen vid varandra. Ovandelen kan tas bor på några sekunder bara. Transportburen Mappa i överblick: Praktisk transportbur för hundar, katter och smådjur Utmärkt luftcirkulation: ventilationsslitsar i ovan- och underdelen samt dörren Metall-gallerdörr: kan snabbt öppnas och stängas, kan även tas bort helt 4 klickspännen: ovandelen kan tas bort från underdelen Max. belastning: 5 kg Färg: underdel: svart ovandel: vit gallerdörr: vit Material: box: plast dörrgaller: metall, lackat Mått: totala: L 48 x B 32,5 x H 29 cm ingångsöppning: ca. B 23 x H 23,5 cm galleravstånd: ca 2,5 x 2,7 cm luftslitsar på sidorna: ca B 1 x H 9,3 cm Vikt: 1210 g Notera: Vänj ditt djur långsamt vid buren innan första transporten. Buren ska inte användas för långvarig vistelse. Se till att buren inte halkar omkring i bilen under transport. Står den på passagerarsätet måste krockkudden kopplas ur.

Transportbur Vari Kennel - L 91 x B 64 x H 69 cm

Transportbur Vari Kennel - L 91 x B 64 x H 69 cm
Endast 999 kr

Transportera din hund säkert i bilen eller på tågresor med originalburen från Petmate. Välj passande storlek, lägg i ett mysigt täcker eller en madrass i boxen och låt ditt djur njuta av resan på ett bekvämt sätt. Den slagtåliga plastboxen Vari Kennel är en kompaktare variant av klassikern. Modellen avskärmar hunden från oväsen och oroliga omgivningar, men de ovala luftöppningarna säkerställer att frisk luft ändå kan cirkulera i buren. Hunden har också utsikt runtom genom ventilationsöppningarna och den stora gallerdörren. Buren har praktiska handtag på sidorna. Den minsta storleken, som har en låg egenvikt, har ett nedfällbart handtag i locket och kan transporteras ännu enklare. Låset fungerar med långa metallstift som trycks samman. Framdörren kan alltså endast öppnas utifrån. Hunden sitter säkert i buren och har ingen möjlighet att få upp dörren och smita ut under transporten. Ovandelen monteras fast på underdelen med fixeras med ett tillförlitligt system med plastskruvar och -muttrar. Ovandelen och dörren kan lätt tas bort om transportburen behöver rengöras. Transportbur Vari Kennel i överblick: Perfekt för transport av hundar i bilen eller tågresor Säkra resor: Robust och slagtålig Starka anslutningsskruvar fixerar ovandelen vid underdelen Tillförlitlig stängningsmekanism för dörren, kan endast öppnas från utsidan Bekväm: Köp buren i en passande storlek så att hunden har tillräckligt med utrymme för att stå och ligga Genom ventilationsöppningarna och dörren i den övre delen har din hund sikt åt alla håll och frisk luft, men skyddas ändå mot oväsen Avtagbar ovandel enkelt att rengöra inuti Med förstärkta transporthandtag på sidorna, den minsta storleken har även ett nedfällbart bärhandtag på ovandelen Öppningar i hörnen på boxen där de båda delarna kan fixeras ytterligare med buntband Made in USA Färg: beige Material: Boxen: plast (polypropylen) Galler: förkromat stål Montering: bultar och muttrar av plast Notera: Djurets individuella storlek är avgörande vid valet av transportbur! Vänj hunden långsamt vid buren. Börja med att låta den ligga i buren med öppen dörr. Först när djuret vant sig vid detta kan du börja stänga dörren för kortare stunder. Öka stunderna med stängd dörr gradvis. Nästa steg är att vänja djuret vid kortare biltur. Buren får aldrig användas som straff. Den måste alltid förknippas med en positiv och skyddad ort för ditt djur. Storlekstabell Vari Kennel: Storlek Yttermått L x B x H Innermått L x B x H Vikt (tom) der Box Hundens max. vikt Exempelvis för S 71 x 52 x 55 cm 63,5 x 46 x 50 cm 4,5 kg 10 - 15 kg boston terrier, fransk bulldogg, dvärgpinscher M 81 x 57 x 61 cm 73 x 50 x 60 cm 7,3 kg 15 - 25 kg basset, cocker spaniel, corgi L 91 x 64 x 69 cm 83 x 57 x 68 cm 8,6 kg 25 - 35 kg australian shepherd, dalmatiner, chow chow XL 102 x 69 x 76 cm 94 x 62 x 72 cm 14,1 kg 35 - 45 kg boxer, korthårig vorsteh, labrador, retriever Rekommendationerna i tabellen ovan är baserade på rasernas standardstorlekar!

Ferplast hundkudde Jolly, brun - Jolly 100: B 100 x D 65 x H 3 cm

Ferplast hundkudde Jolly, brun - Jolly 100: B 100 x D 65 x H 3 cm
Endast 199 kr

Den bekväma kudden från Ferplast är en komfortabel liggplats för din fyrfoting. Kudden värmer på vintern och är en torr och behaglig viloplats på sommaren. Dynan är tillverkad av vattentätt material som är mycket tåligt. Ytan är kviltad, vilket gör att kudden håller formen även när den används intensivt. När hunden transporteras till veterinären eller på längre resor håller kudden sätet eller bilklädseln rent. Den praktiska kudden, med det vattentäta och mycket motståndskraftiga materialet, passar för de flesta ändamål. Dessutom är den hygienisk och kan tvättas i 30°C, så det är också en perfekt madrass för hundkojan. Ferplast hundkudde Jolly, brun, i överblick: För hundkojan, transportburen eller i bilen Av mycket motståndskraftigt tyg Kviltad yta Vattentät och tålig Slitstark Tvättbar i upp till 30°C Kudden Jolly från Ferplast passar i följande hundkojor: Ferplast Baita hundkoja Ferplast Dogvilla plasthundkoja

Transportbur Vari Kennel - L 71 x B 52 x H 55 cm

Transportbur Vari Kennel - L 71 x B 52 x H 55 cm
Endast 599 kr

Transportera din hund säkert i bilen eller på tågresor med originalburen från Petmate. Välj passande storlek, lägg i ett mysigt täcker eller en madrass i boxen och låt ditt djur njuta av resan på ett bekvämt sätt. Den slagtåliga plastboxen Vari Kennel är en kompaktare variant av klassikern. Modellen avskärmar hunden från oväsen och oroliga omgivningar, men de ovala luftöppningarna säkerställer att frisk luft ändå kan cirkulera i buren. Hunden har också utsikt runtom genom ventilationsöppningarna och den stora gallerdörren. Buren har praktiska handtag på sidorna. Den minsta storleken, som har en låg egenvikt, har ett nedfällbart handtag i locket och kan transporteras ännu enklare. Låset fungerar med långa metallstift som trycks samman. Framdörren kan alltså endast öppnas utifrån. Hunden sitter säkert i buren och har ingen möjlighet att få upp dörren och smita ut under transporten. Ovandelen monteras fast på underdelen med fixeras med ett tillförlitligt system med plastskruvar och -muttrar. Ovandelen och dörren kan lätt tas bort om transportburen behöver rengöras. Transportbur Vari Kennel i överblick: Perfekt för transport av hundar i bilen eller tågresor Säkra resor: Robust och slagtålig Starka anslutningsskruvar fixerar ovandelen vid underdelen Tillförlitlig stängningsmekanism för dörren, kan endast öppnas från utsidan Bekväm: Köp buren i en passande storlek så att hunden har tillräckligt med utrymme för att stå och ligga Genom ventilationsöppningarna och dörren i den övre delen har din hund sikt åt alla håll och frisk luft, men skyddas ändå mot oväsen Avtagbar ovandel enkelt att rengöra inuti Med förstärkta transporthandtag på sidorna, den minsta storleken har även ett nedfällbart bärhandtag på ovandelen Öppningar i hörnen på boxen där de båda delarna kan fixeras ytterligare med buntband Made in USA Färg: beige Material: Boxen: plast (polypropylen) Galler: förkromat stål Montering: bultar och muttrar av plast Notera: Djurets individuella storlek är avgörande vid valet av transportbur! Vänj hunden långsamt vid buren. Börja med att låta den ligga i buren med öppen dörr. Först när djuret vant sig vid detta kan du börja stänga dörren för kortare stunder. Öka stunderna med stängd dörr gradvis. Nästa steg är att vänja djuret vid kortare biltur. Buren får aldrig användas som straff. Den måste alltid förknippas med en positiv och skyddad ort för ditt djur. Storlekstabell Vari Kennel: Storlek Yttermått L x B x H Innermått L x B x H Vikt (tom) der Box Hundens max. vikt Exempelvis för S 71 x 52 x 55 cm 63,5 x 46 x 50 cm 4,5 kg 10 - 15 kg boston terrier, fransk bulldogg, dvärgpinscher M 81 x 57 x 61 cm 73 x 50 x 60 cm 7,3 kg 15 - 25 kg basset, cocker spaniel, corgi L 91 x 64 x 69 cm 83 x 57 x 68 cm 8,6 kg 25 - 35 kg australian shepherd, dalmatiner, chow chow XL 102 x 69 x 76 cm 94 x 62 x 72 cm 14,1 kg 35 - 45 kg boxer, korthårig vorsteh, labrador, retriever Rekommendationerna i tabellen ovan är baserade på rasernas standardstorlekar!

Trixie Gulliver transportbur - Storlek 4 (S): L 72 x B 52 x H 51 cm

Trixie Gulliver transportbur - Storlek 4 (S): L 72 x B 52 x H 51 cm
Endast 599 kr

Transportburen Gulliver från Trixie är perfekt när du tar med hunden på flyg-, tåg- och bilresor. Boxen uppfyller IATA:s riktlinjer.

Trixie Skudo Car transportbur - 90: B 89 x D 62 x H 60 cm

Trixie Skudo Car transportbur - 90: B 89 x D 62 x H 60 cm
Endast 799 kr

Denna praktiska transportbur från Trixie är ett idealiskt tillbehör när du vill transportera hunden säkert i bilen! Den är tillverkad av lätt plast och är utrustad med 2 rymliga fack för godis, leksaker eller andra tillbehör. Genom att sidorna är sluttande utnyttjas bagageutrymmet effektivt. Transportburen är enkel att lyfta i och ur bilen samt transportera genom de två handtagen som fälls upp på sidorna. På framsidan finns en uppfällbar gallerdörr av metall med en säkerhetstillslutning som öppnas enkelt och stänger buren säkert. De integrerade luftslitsarna i transportburen säkerställer en utmärkt luftcirkulation. I buren ligger en dräneringsmatta. Med transportburen Skudo Car från Trixie kommer hunden säkert fram! Trixie Skudo Car transportbur i överblick: Praktisk transportbur för hundar 2 rymliga fack: för godis, leksaker och andra tillbehör Lutande sidor: buren utnyttjar utrymmet i bagaget optimalt Uppfällbara bärhandtag: underlättar att lyfta och dra buren Uppfällbar metalldörr med tillslutning: öppnas och stängs enkelt, tillsluter buren säkert Integrerade luftslitsar: luften kan cirkulera effektivt i buren Med en dräneringsmatta Färg: taupe/sand Material: plast/metall Storlekstabell Trixie Skudo Car transportbur: Storlek Totala mått Ingång Ingångshöjd Yta botten Takyta Fack 80 B 77 × D 54 × H 44 cm B 42,5 x H 35 cm 11 cm B 65 x H 35 cm B 65 x H 35 cm B 19 x H 9 cm 90 B 89 × D 62 × H 51 cm B 50 x H 39 cm 16 cm B 75 x H 40 cm B 75 x H 40 cm B 19 x H 9 cm 100 B 100 × D 68 × H 60 cm B 60 x H 40 cm 16 cm B 87 x H 49 cm B 87 x H 49 cm B 19 x H 9 cm Bitte beachten Sie: Vänj hunden långsamt vid transportburen. Börja med att låta den ligga i buren med öppen dörr. Först när djuret vant sig vid detta kan du börja stänga dörren för kortare stunder. Öka stunderna med stängd dörr långsamt. Nästa steg är att vänja hunden vid kortare bilturer i boxen. Buren får aldrig användas som straff, för den måste alltid kännas som en positiv och skyddad ort. Säkerställ att buren inte kan glida i bilen. Tänk på att stänga av krockkuddarna om den placeras på passagerarsätet!

Trixie Skudo Car transportbur - 100: B 100 x D 68 x H 60 cm

Trixie Skudo Car transportbur - 100: B 100 x D 68 x H 60 cm
Endast 1 199 kr

Denna praktiska transportbur från Trixie är ett idealiskt tillbehör när du vill transportera hunden säkert i bilen! Den är tillverkad av lätt plast och är utrustad med 2 rymliga fack för godis, leksaker eller andra tillbehör. Genom att sidorna är sluttande utnyttjas bagageutrymmet effektivt. Transportburen är enkel att lyfta i och ur bilen samt transportera genom de två handtagen som fälls upp på sidorna. På framsidan finns en uppfällbar gallerdörr av metall med en säkerhetstillslutning som öppnas enkelt och stänger buren säkert. De integrerade luftslitsarna i transportburen säkerställer en utmärkt luftcirkulation. I buren ligger en dräneringsmatta. Med transportburen Skudo Car från Trixie kommer hunden säkert fram! Trixie Skudo Car transportbur i överblick: Praktisk transportbur för hundar 2 rymliga fack: för godis, leksaker och andra tillbehör Lutande sidor: buren utnyttjar utrymmet i bagaget optimalt Uppfällbara bärhandtag: underlättar att lyfta och dra buren Uppfällbar metalldörr med tillslutning: öppnas och stängs enkelt, tillsluter buren säkert Integrerade luftslitsar: luften kan cirkulera effektivt i buren Med en dräneringsmatta Färg: taupe/sand Material: plast/metall Storlekstabell Trixie Skudo Car transportbur: Storlek Totala mått Ingång Ingångshöjd Yta botten Takyta Fack 80 B 77 × D 54 × H 44 cm B 42,5 x H 35 cm 11 cm B 65 x H 35 cm B 65 x H 35 cm B 19 x H 9 cm 90 B 89 × D 62 × H 51 cm B 50 x H 39 cm 16 cm B 75 x H 40 cm B 75 x H 40 cm B 19 x H 9 cm 100 B 100 × D 68 × H 60 cm B 60 x H 40 cm 16 cm B 87 x H 49 cm B 87 x H 49 cm B 19 x H 9 cm Bitte beachten Sie: Vänj hunden långsamt vid transportburen. Börja med att låta den ligga i buren med öppen dörr. Först när djuret vant sig vid detta kan du börja stänga dörren för kortare stunder. Öka stunderna med stängd dörr långsamt. Nästa steg är att vänja hunden vid kortare bilturer i boxen. Buren får aldrig användas som straff, för den måste alltid kännas som en positiv och skyddad ort. Säkerställ att buren inte kan glida i bilen. Tänk på att stänga av krockkuddarna om den placeras på passagerarsätet!

Transportbur Feria - Storlek 6 (L): B 60 x T 90 x H 68 cm

Transportbur Feria - Storlek 6 (L): B 60 x T 90 x H 68 cm
Endast 899 kr

Robust transportbur, med en metalldörr, fönster och två handtag (stl. M-XL), bultar medföljer för extra säker låsning, uppfyller IATA:s riktlinjer, perfekt för transport på flyget.

Transportbur Vari Kennel - L 81 x B 57 x H 61 cm

Transportbur Vari Kennel - L 81 x B 57 x H 61 cm
Endast 779 kr

Transportera din hund säkert i bilen eller på tågresor med originalburen från Petmate. Välj passande storlek, lägg i ett mysigt täcker eller en madrass i boxen och låt ditt djur njuta av resan på ett bekvämt sätt. Den slagtåliga plastboxen Vari Kennel är en kompaktare variant av klassikern. Modellen avskärmar hunden från oväsen och oroliga omgivningar, men de ovala luftöppningarna säkerställer att frisk luft ändå kan cirkulera i buren. Hunden har också utsikt runtom genom ventilationsöppningarna och den stora gallerdörren. Buren har praktiska handtag på sidorna. Den minsta storleken, som har en låg egenvikt, har ett nedfällbart handtag i locket och kan transporteras ännu enklare. Låset fungerar med långa metallstift som trycks samman. Framdörren kan alltså endast öppnas utifrån. Hunden sitter säkert i buren och har ingen möjlighet att få upp dörren och smita ut under transporten. Ovandelen monteras fast på underdelen med fixeras med ett tillförlitligt system med plastskruvar och -muttrar. Ovandelen och dörren kan lätt tas bort om transportburen behöver rengöras. Transportbur Vari Kennel i överblick: Perfekt för transport av hundar i bilen eller tågresor Säkra resor: Robust och slagtålig Starka anslutningsskruvar fixerar ovandelen vid underdelen Tillförlitlig stängningsmekanism för dörren, kan endast öppnas från utsidan Bekväm: Köp buren i en passande storlek så att hunden har tillräckligt med utrymme för att stå och ligga Genom ventilationsöppningarna och dörren i den övre delen har din hund sikt åt alla håll och frisk luft, men skyddas ändå mot oväsen Avtagbar ovandel enkelt att rengöra inuti Med förstärkta transporthandtag på sidorna, den minsta storleken har även ett nedfällbart bärhandtag på ovandelen Öppningar i hörnen på boxen där de båda delarna kan fixeras ytterligare med buntband Made in USA Färg: beige Material: Boxen: plast (polypropylen) Galler: förkromat stål Montering: bultar och muttrar av plast Notera: Djurets individuella storlek är avgörande vid valet av transportbur! Vänj hunden långsamt vid buren. Börja med att låta den ligga i buren med öppen dörr. Först när djuret vant sig vid detta kan du börja stänga dörren för kortare stunder. Öka stunderna med stängd dörr gradvis. Nästa steg är att vänja djuret vid kortare biltur. Buren får aldrig användas som straff. Den måste alltid förknippas med en positiv och skyddad ort för ditt djur. Storlekstabell Vari Kennel: Storlek Yttermått L x B x H Innermått L x B x H Vikt (tom) der Box Hundens max. vikt Exempelvis för S 71 x 52 x 55 cm 63,5 x 46 x 50 cm 4,5 kg 10 - 15 kg boston terrier, fransk bulldogg, dvärgpinscher M 81 x 57 x 61 cm 73 x 50 x 60 cm 7,3 kg 15 - 25 kg basset, cocker spaniel, corgi L 91 x 64 x 69 cm 83 x 57 x 68 cm 8,6 kg 25 - 35 kg australian shepherd, dalmatiner, chow chow XL 102 x 69 x 76 cm 94 x 62 x 72 cm 14,1 kg 35 - 45 kg boxer, korthårig vorsteh, labrador, retriever Rekommendationerna i tabellen ovan är baserade på rasernas standardstorlekar!

Trixie Gulliver transportbur - Storlek 5 (M): L 79 x B 58 x H 60 cm

Trixie Gulliver transportbur - Storlek 5 (M): L 79 x B 58 x H 60 cm
Endast 749 kr

Transportburen Gulliver från Trixie är perfekt när du tar med hunden på flyg-, tåg- och bilresor. Boxen uppfyller IATA:s riktlinjer.

Trixie Gulliver transportbur - Storlek 7 (XL): L 104 x B 73 x H 75 cm

Trixie Gulliver transportbur - Storlek 7 (XL): L 104 x B 73 x H 75 cm
Endast 1 799 kr

Transportburen Gulliver från Trixie är perfekt när du tar med hunden på flyg-, tåg- och bilresor. Boxen uppfyller IATA:s riktlinjer.

Transportbur Pico - L 30 x B 21 x H 23 cm

Transportbur Pico - L 30 x B 21 x H 23 cm
Endast 89 kr

Den stabila transportboxen av plast är det idealiska transportmedlet för smådjur som kaniner, marsvin, chinchillor eller andra gnagare. Den är tillverkad av stötsäker plast som skyddar ditt djur. Boxen är designad som en håla, vilket ger djuren en säker känsla och minskar stress. Du kan ta ut ditt djur genom den praktiska plastluckan på taket. Luckan är genomskinlig, så du kan alltid ha ditt djur under uppsikt. De två stabila handtagen gör det enkelt att bära boxen. På sidorna finns ventilationsöppningar som garanterar en god lufttillförsel. Det utmärkta valet för transporter, oavsett om det gäller längre resor eller bara en tur till veterinären. Transportbur Pico i överblick: Stabil transportbur för smådjur Stötsäkert material skyddar djuret Formad som en håla, minskar stress och ger trygghet Två handtag för säkra transporter Öppnas ovanifrån Ventilationsslitsar ger en optimal luftcirkulation Golv med halkskydd

Sidor: 1 2 3next pagelast page